Πάτρα: «Αποδέχθηκα τη φύση του παιδιού μου, εκείνος μου επιτέθηκε» – Αποκαλύπτει «σχέδιο» της πρώην συζύγου του ο πατέρας του 25χρονου

Ο πατέρας του 15χρονου που φέρεται να τον ξυλοκόπησε, μαζί με τον θείο του στην Πάτρα, αφού τους αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος έδωσε τη δική του εκδοχή για το συμβάν που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.

by Times Newsroom

Μιλώντας στο STAR απέρριψε όλες τις σε βάρος του κατηγορίες, ενώ ισχυρίστηκε πως πρόκειται περί σκευωρίας από την πρώην σύζυγό του. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο 15χρονος επέστρεψε αργά στο σπίτι και του έκανε παρατήρηση, ενώ εκείνη την ώρα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα, μετά το οποίο ήθελε να βγει ξανά έξω, κάτι που ο ίδιος του απαγόρευσε, καθώς του είπε ότι είναι ανήλικος.

«Άρχισε να με βρίζει με χυδαίους χαρακτηρισμούς και με χτύπησε. Μπήκαν τα άλλα δύο παιδιά μου στη μέση και τσακώθηκαν μαζί του. Πάνω στον καβγά τον άρπαξα από την μπλούζα για να τον κρατήσω στο σπίτι. Τα παιδιά μου, μού είπαν να τον αφήσω κι εκείνος έφυγε και πήγε στην πλατεία», είπε ο πατέρας του 15χρονου, ενώ στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για ένα σχέδιο της πρώην συζύγου του, η οποία έβαλε το παιδί να αυτοτραυματιστεί και στη συνέχεια να πει ότι τον χτύπησε ώστε να τον πλήξει.

«Σε αυτά τα θέματα η πρώην σύζυγός μου είναι πανούργα. Θα της κάνω κι εγώ μήνυση. Είμαι άνθρωπος με ήθος, μεγαλώνω μόνος μου τρία παιδιά και δε θα την αφήσω να με συκοφαντεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι το παιδί έχει επιδείξει παραβατική συμπεριφορά, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος έχει αποδεχτεί πλήρως της φύση του γιου του.

«Έχω αποδεχθεί τη φύση του παιδιού μου, γνωρίζω εδώ και τρία χρόνια ότι είναι ομοφυλόφιλος. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι αλλού. Το παιδί παρακολουθείται χρόνια από ψυχίατρο», ισχυρίστηκε.

Παράλληλα, είπε ότι ο αδελφός του δεν σχετίζεται με τον καβγά, συμπληρώνοντας ότι το παιδί νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, καθώς δεν υπήρχε δομή για να τον φιλοξενήσει.

Ο δικηγόρος της μητέρας του 15χρονου μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε ότι μετά το επεισόδιο η μητέρα πήρε την προσωρινή επιμέλειά του και θα διεκδικήσει την αποκλειστική επιμέλεια.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com