Νιγηρία: Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν το ξύλινο σκάφος στο οποίο επέβαιναν έπιασε φωτιά και εξερράγη σε ποταμό

Τουλάχιστον 200 άνθρωποι σκοτώθηκαν πέρυσι σε παρόμοια ναυτικά δυστυχήματα στη Νιγηρία.

by Times Newsroom

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν το ξύλινο σκάφος στο οποίο επέβαιναν έπιασε φωτιά και εξερράγη χθες σε έναν ποταμό στην παράκτια πολιτεία Μπαγιέλσα της Νιγηρίας, δήλωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Στο σκάφος επέβαιναν έμποροι που μετέφεραν εμπορεύματα σε παράκτιες κοινότητες, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Μπαγιέλσα, Μούσα Μουχάμεντ.

Έμποροι πραγματοποιούν κάθε εβδομάδα ταξίδια μεταξύ των παράκτιων οικισμών και της πρωτεύουσας της πολιτείας Γιεναγκόα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή