Κασσελάκης: «Να εξαϋλώσω τον ΣΥΡΙΖΑ στο 0,5% δεν θα μπορούσα και να ήθελα»

Με ανάρτησή του ο πρώην αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ απαντά σε «δημοσιεύματα καθόλου αθώα».

by Times Newsroom

Απάντηση με αφορμή δημοσιεύματα δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στο Facebook.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «επειδή υπάρχουν δημοσιεύματα καθόλου αθώα», δηλώνει «ξεκάθαρα» τα εξής:

«-Να ‘εξαϋλώσω τον ΣΥΡΙΖΑ στο 0,5%’ δεν θα μπορούσα και να ήθελα, το κάνουν με τεράστια επιτυχία οι άνθρωποι που έχουν καταλάβει το τιμόνι του κόμματος, έχοντας αναλάβει αυτή την εργολαβία. Με δύο διασπάσεις και ‘λευκή απεργία’, ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ πήρε 15% στις ευρωεκλογές.

-Αν ήθελα να κάνω νέο κόμμα, το timing ήταν ο παράνομος αποκλεισμός της υποψηφιότητάς μου. Όλη μου η προσπάθεια είναι να είμαι υποψήφιος (όπως κάθε πολίτης που έχει το συνταγματικό δικαίωμα του εκλέγεσθαι) για να επιστρέψει η Δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ. Η μάχη πλέον δεν είναι προσωπική. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Αφού πιστεύουν ότι θα χάσω, ας μου επιτρέψουν να χάσω.

-Τα περί 15 εκατομμυρίων που χρειάζονται για νέο κόμμα και δήθεν ‘θα τα βρω’ είναι αστειότητες, όταν μιλούν για έναν άνθρωπο που έχει κηρύξει πόλεμο με τη ΝΔ και το πολιτικό σύστημα για το μαύρο χρήμα στην πολιτική».

«Βλέπουν ότι η κοινωνία τούς καταδικάζει. Μην πιστεύετε τη λάσπη τους», αναφέρει καταληκτικά.

Τι προηγήθηκε

«Η σιωπή και η μη διάψευση δημοσιεύματων σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα οποία ο κ. Κασσελάκης θέλει να εξαϋλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ενώ έχει ενοικιάσει γραφεία 1.500m2, επιβεβαιώνει την αλήθεια και των δημοσιευμάτων και των προθέσεων του έκπτωτου κ. Κασσελάκη», ανέφεραν νωρίτερα στελέχη της πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Στη σχετική διαρροή τους υποστηρίζουν πως «επιβεβαιώνει ότι ο κ. Κασσελάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που επιθυμούν την διατήρηση της ΝΔ στη διακυβέρνηση της χώρας». «Θα παρακολουθούμε τα έκτροπα για την ίδρυση του κόμματος Κασσελάκη και τον κατήφορο που θα φτάσει και στην δημόσια στήριξη της ΝΔ. Το έχει ξανακάνει “άλλωστε”…», πρόσθεσαν καταληκτικά.

Απάντηση από το περιβάλλον Κασσελάκη: Τη ρευστοποίηση επιζητούν εκείνοι που καταπατούν το καταστατικό του κόμματος

«Στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να βγάλουν τον Στέφανο Κασσελάκη από την κούρσα της διεκδίκησης της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι αναφέρονται σε ένα δήθεν σχέδιο του κ. Κασσελάκη να ‘εξαΰλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ προτού φτιάξει νέο κόμμα’», αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του κ. Κασσελάκη.

Σχολιάζουν ότι «μάλιστα έσπευσαν να… καταγράψουν και αντιδράσεις πάνω στο απόλυτο ψέμα».

Κάνουν λόγο για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που δεν αξίζουν ούτε διάψευσης», τονίζουν ότι «τη ρευστοποίηση επιζητούν εκείνοι που καταπατούν το καταστατικό του κόμματος» και πως «αντιθέτως, ο Στέφανος Κασσελάκης περιοδεύει – για μία ακόμη φορά – σε ολόκληρη την Ελλάδα μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να κρατήσει ενωμένο το κόμμα».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι «η αφοσίωσή του στην ενδυνάμωση και στον εκσυγχρονισμό του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει αμετάβλητη, όπως και ο στόχος του να προασπίσει τις αρχές του κόμματος».

Σχετικά Άρθρα

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή