Επτά νεκροί από τις καταιγίδες που έπληξαν τη Γαλλία, την Ελβετία και την Ιταλία

Επτά νεκροί σε Γαλλία, Ελβετία και Ιταλία μετά τις σφοδρές καταιγίδες

by Times Newsroom

Σφοδρές καταιγίδες και καταρρακτώδεις βροχές έπληξαν τη Γαλλία, την Ελβετία και την Ιταλία το Σαββατοκύριακο αφήνοντας πίσω τους επτά νεκρούς.

Τρεις άνθρωποι ηλικίας 70 και 80 ετών έχασαν τη ζωή τους στο Ομπέ της βορειοανατολικής Γαλλίας το Σάββατο, όταν ένα δέντρο συνέθλιψε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν κατά τη διάρκεια σφοδρών ανέμων. Ενας τέταρτος επιβάτης νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Στη γειτονική Ελβετία, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλος ένας αγνοείται, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Τρεις σκοτώθηκαν μετά από καταρρακτώδεις βροχές που προκάλεσαν κατολίσθηση στα νοτιοανατολικά, ανακοίνωσε η αστυνομία στο ιταλόφωνο καντόνι του Τιτσίνο. Ενας άνδρας βρέθηκε επίσης νεκρός σε ένα ξενοδοχείο στο Σάας-Γκρουντ, στο νοτιοδυτικό καντόνι Βαλέ, ανέφερε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι πιθανότατα αιφνιδιάστηκε από την ξαφνική ραγδαία άνοδο των υδάτων. Ένας άλλος άνδρας αγνοείται επίσης στο Βαλέ, ανέφερε η αστυνομία.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com