«Χειροποίητες κολοκύθες» – Δημιουργικό εργαστήρι στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, σε συνεργασία με το εικαστικό εργαστήρι «ζωγραφίΖΩ», οργανώνει το εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, «Χειροποίητες κολοκύθες», την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 (ώρα 11:00), στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.

Οι μικροί φίλοι, ηλικίας 8 έως 12 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το έργο της Γιαπωνέζας εικαστικού Yayoi Kusama, που είναι γνωστή για τα πουά της σχέδια και τα γιγάντια γλυπτά από κολοκύθα. Στη συνέχεια, αντλώντας έμπνευση από τις ιδιαίτερες φόρμες και τα γλυπτά της εικαστικού, τα παιδιά  θα δημιουργήσουν διακοσμητικές κολοκύθες, χρησιμοποιώντας απλά υλικά, όπως χαρτόνι και μαρκαδόρους.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Τα παιδιά θα προσέλθουν στο Μουσείο και θα αποχωρήσουν συνοδευόμενα από γονέα ή κηδεμόνα, ο οποίος αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη συμμετοχής του παιδιού στο εργαστήρι.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 26510 64065 (καθημερινά εκτός Τρίτης, 10:00-18:00 και από τις 16/10 10:00- 17:00).

ΠΙΟΠ | Μουσείο Αργυροτεχνίας
Ακρόπολη Ιτς Καλέ, Κάστρο Ιωαννίνων
Τ: 2651064065 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή