Χατζηδάκης από την ΑΑΔΕ: Επιπλέον έσοδα 2 δισ. ευρώ, πέραν των προβλεπομένων στον προϋπολογισμό

«Από το 2019 και μετά η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη έγινε πολλή δουλειά για τη μείωση στης φοροδιαφυγή»

by Times Newsroom

«Από το 2019 και μετά η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη έγινε πολλή δουλειά για τη μείωση στης φοροδιαφυγής. Η εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2025 παρουσιάζει επιπλέον έσοδα 2 δισ. ευρώ, πέραν των προβλεπομένων», επισήμανε στη Συνέντευξη Τύπου ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης στο πλαίσιο της παρουσίασης μελέτης, με θέμα «Εξέλιξη στοιχείων βεβαίωσης ΦΠΑ και ηλεκτρονικών πληρωμών ανά κλάδο».

Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Τα σχετιζόμενα έσοδα με τον ΦΠΑ έχουν να κάνουν με τη διεύρυνση των ηλεκτρονικών συναλλαγών και με τη σύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές (…) Χάρη σε αυτές τις θετικές και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες η κυβέρνηση είχε και έχει τη δυνατότητα να μειώνει φόρους. Έχουμε μειώσει 72 φόρους από το 2019 και μετά. Είναι κάτι που θα γίνει και φέτος με άξονα τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης».

 

Σχετικά Άρθρα

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή