Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον νικητη των γερμανικών εκλογών Φρίντριχ Μερτς

Είναι σημαντικό η Ευρώπη να αυξήσει τις δαπάνες της για την άμυνα και η ηγεσία σας θα είναι κρίσιμη σε αυτό το ζήτημα», δήλωσε

by Times Newsroom

Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε δήλωσε ότι «ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον νικητή των γερμανικών εκλογών, Φρίντριχ Μερτς, στο εγγύς μέλλον σε μια «κρίσιμη στιγμή» για την «κοινή μας ασφάλεια».

«Συγχαρητήρια στον Φρίντριχ Μερτς για τη σημερινή εκλογική του νίκη στη Γερμανία. Ανυπομονώ να εργαστώ μαζί σας σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για την κοινή μας άμυνα. Είναι σημαντικό η Ευρώπη να αυξήσει τις δαπάνες της για την άμυνα και η ηγεσία σας θα είναι κρίσιμη σε αυτό το ζήτημα», δήλωσε σε ανάρτησή του στο « X» ο Μαρκ Ρούτε.

Σχετικά Άρθρα

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή