Χαμάς: Ανακοίνωσε τα ονόματα των έξι εν ζωή ομήρων που θα απελευθερωθούν αύριο

Η οργάνωση Χαμάς ανακοίνωσε τα ονόματα των έξι ομήρων που θα απελευθερωθούν αύριο.

by Times Newsroom

Θα είναι οι τελευταίοι εν ζωή όμηροι που θα απελευθερωθούν κατά την πρώτη φάση εφαρμογής της συμφωνίας εκεχειρίας στην Λωρίδα της Γάζας.

Πρόκειται για τους Ελίγια Κοέν, Ομερ Σεμ Τοβ, Ταλ Σοχάμ, Ομερ Βένκερτ, Χισάμ αλ-Σάγεντ και Αβέρα Μενγκίστο.

Ο Χισάμ αλ-Σάγεντ και ο Αβέρα Μενγκίστο είναι πολίτες που εισήλθαν στην Λωρίδα της Γάζας πριν από δέκα χρόνια και κρατούνται έκτοτε.

Τρεις είναι νεαροί που απήχθησαν από το rave party Nova και ο τέταρτος είναι πατέρας τριών παιδιών που απήχθη από το κιμπούτς Μπε’ερί, όπου επισκεπτόταν τους γονείς της γυναίκας του.

Σχετικά Άρθρα

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή