Από ομογενειακό ραδιόφωνο στο οποίο μίλησε κατά την επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να συνεισφέρουν για τα έξοδα του κόμματος, περιλαμβανομένων και των κομματικών ΜΜΕ, δηλώνοντας πως ο ίδιος θα συνεισφέρει το μέγιστο που του δίνει δικαίωμα ο νόμος, ήτοι 20.000 ευρώ.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, στον έκτακτο έρανο που προκήρυξε ο Στέφανος Κασσελάκης συμμετείχαν 3 από τους 87 υπογράφοντες την επιστολή. Πρόκειται για μια βουλευτή και δύο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, από τους οποίους συγκεντρώθηκαν 700 ευρώ.

Ξεχωριστή επιστολή φέρεται να έχει πάρει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής δεν είχε ανταποκριθεί. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με το e-mail που έφτασε στα υπόλοιπα στελέχη, ο πρώην πρωθυπουργός έλαβε τη σχετική επιστολή το βράδυ της Πέμπτης.